no news, good news
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
κάπως έτσι βουλιάζει τις κοινωνίες ο καταστροφικός καπιταλισμός σε παγκόσμια κλίμακα!.
"Η εξουσία χαρίζει τα αγαθά της μόνο σε όσους επιθυμούν να την υπηρετήσουν". Μιχ. Σπέγγος "Η εξομολόγηση ενός πυρην. φυσικού"

Οι περισσότεροι από εμάς δεν ζούμε τα όνειρά μας, επειδή ζούμε τουςφόβους μας

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Νεκρά παιδιά από ΝΑΤΟϊκή επιδρομή στο Αφγανιστάν



Δώδεκα άμαχοι, ανάμεσά τους δέκα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους στη διάρκεια ΝΑΤΟϊκής αεροπορικής επιδρομής στο ανατολικό Αφγανιστάν το Σάββατο, όπως μεταδίδει το BBC και το πρακτορείο Reuters. Δημοσιογράφος του Reuters μιλά για 11 νεκρά παιδιά και μεταφέρει μαρτυρίες και για μία νεκρή γυναίκα.
Τα θύματα, δέκα παιδιά και δύο γυναίκες, έχασαν τη ζωή τους όταν η οροφή του κτηρίου κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αεροπορικού βομβαρδισμού, όπως αναφέρουν τοπικοί αξιωματούχοι και κάτοικοι της περιοχής.
Συγκεκριμένα, είπαν στο BBC ότι οι άνθρωποι σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν ενώ βρίσκονταν μέσα στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με τον κυβερνήτη της περιφέρειας του Σιγκάλ, όπου πραγματοποιήθηκαν οι μάχες, δέκα πτώματα παιδιών μεταφέρθηκαν από τους χωρικούς στο Ασάντ Αμπάντ, πρωτεύουσα της Κουνάρ, ενώ έξι γυναίκες εισήχθησαν στο επαρχιακό νοσοκομείο.
Το ΝΑΤΟ επιβεβαίωσε ότι έπεσαν πυρά στο Σιγκάλ αλλά υποστήριξε πως δεν είχε αναφορές για θύματα, καθώς εκπρόσωπός του ανέφερε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «μέχρι δέκα γυναίκες και παιδιά τραυματίστηκαν, αλλά δεν σκοτώθηκαν» κατά την επιχείρηση.
Οκτώ αντάρτες Ταλιμπάν πέθαναν επίσης στην αεροεπιδρομή του Σαββάτου, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο

.______________
http://tvxs.gr/